Contactgegevens

ADRES: Wij wonen in Lent (Nijmegen-Noord), doch wij hebben ons adres bewust niet opgenomen op deze website, aangezien de tuin niet altijd open is. In geval van een afspraak verstrekken we vooraf het adres en een routebeschrijving.

OPENINGSTIJDEN:
De tuin wordt open gesteld tijdens bepaalde open tuinen routes. Indien er sprake is van openstelling, kunt u dit vinden onder AGENDA & NIEUWS via de homepage.

BEZICHTIGINGEN / RONDLEIDINGEN / AFSPRAKEN:
Voor afspraken voor bezichtigingen (met rondleiding):

Lees hier verder over de mogelijkheden voor het inplannen van een bezichtiging

TELEFOON:
+31 (0)6 – 82 07 11 33

Aandachtspunten met betrekking tot telefoon:

(1) Bovenstaande telefoonnummer geldt per juli 2017. Het oude telefoonnummer van daarvoor is niet meer werkzaam.

(2) Dit telefoonnummer is uitsluitend bedoeld voor zaken met betrekking tot FruitLent. Wij zijn op dit telefoonnummer het beste bereikbaar doordeweeks na 19:00 uur en/of in de weekenden.

(3) Wij raken gefrustreerd als we telefoontjes ontvangen met vragen waarvan het antwoord gewoon op de website te vinden is (zoals: “Hoe smaakt dit ?” en “Hoe bevalt dat ?”). We hebben deze website immers geschreven als (gratis) openbare encyclopedie. En geloof ons: dat was heel veel werk…. Het is daarom erg frustrerend als we dan toch nog telefoontjes ontvangen van mensen die de tijd niet willen investeren om zelf te lezen en van ons verwachten dat wij wel extra tijd gaan steken in het beantwoorden van vragen (bovenop de enorme tijdsinvestering die we al belangeloos hebben gedaan met het maken van deze site).

(4) Indien we niet aanwezig zijn, dan kunt u de voicemail inspreken. Bedenk uzelf dat dit voor ons een hobby is. We proberen in beginsel altijd terug te bellen. Dat doen we echter pas als we daarvoor de tijd hebben. Dit betekent dat we niet altijd binnen een dag terugbellen.

E-MAIL:
U kunt natuurlijk ook een e-mail versturen.

Met de bovenstaande link opent uw e-mail programma automatisch. Mocht dit in uw geval niet werken, stuur dan zelf een e-mail bericht aan het navolgende e-mail adres: marcel punt joosten apestaartje fruitlent punt nl

Aandachtspunten met betrekking tot e-mails:

(1) Let er op dat FruitLent voor ons een hobby is. Dat wil zeggen dat u niet altijd meteen reactie krijgt als we druk zijn met andere bezigheden (zoals ons normale dagelijkse werk).

(2) Wij raken gefrustreerd als we e-mails ontvangen met daarin vragen waarvan het antwoord gewoon op de website te vinden is. We hebben deze website immers geschreven als (gratis) openbare encyclopedie. En geloof ons: dat was heel veel werk…. Het is daarom erg frustrerend als we dan toch nog e-mails ontvangen van mensen die niet de tijd willen investeren om zelf te lezen en van ons verwachten dat wij wel extra tijd gaan steken in het beantwoorden van vragen (bovenop de enorme tijdsinvestering die we al belangenloos hebben gedaan met het maken van deze site).